Bestel Bioresonantie als levenswerk

Wanneer je de oorzaken van ziek zijn wilt aanpakken in plaats van de symptomen bestrijden, zoals in de reguliere zorg veelal gebeurt, kom je met ‘bioresonantie’ ( bio=leven, resonantie=trilling) een eind in de goede richting. Met behulp van een bioresonantie-apparaat is Rob Kemper in staat magnetische velden te produceren, waarmee je zowel kunt diagnosticeren als behandelen. Het behandelen, ontwikkelen van nieuwe ideeën, geven van cursussen en lezingen, ontwikkelen van betaalbare apparatuur en supplementen, zodat meer mensen in staat zijn deze therapie te gaan geven, is het levenswerk van Rob.

Sieuwke Kemper houdt zich bezig met een hele andere vorm van ‘bioresonantie’. Zij heeft de tuin bij de praktijk omgetoverd tot een klein paradijsje. Klanten, cursisten en andere bezoekers voelen zich hierdoor al snel thuis. Het is haar levenswerk geworden.

In dit boek is een combinatie gemaakt van het leven in en rond de praktijk. Vandaar dat de titel van dit boek een logisch gevolg was.

Verkoopprijs € 12,50, exclusief verzendkosten à € 6,95.

U kunt 1 of meerdere exemplaren van het boek bestellen door onderstaand formulier in te vullen en op de knop “BESTEL” te drukken.

Bioresonantie als levenswerk